Scifi filmek ezreit láthatta már eddig bárki. Mindben van valami elgondolkodtató valami rejtélyes valami fantáziát megmozgató.

De mi van ha mindben van valami igazság, összedarabolva az egyes művekben -legyen az könyv film videóklip stb...- hogy senkinek ne álljon össze a teljes kép csak a részletek jussanak el hozzánk.

Például az élet kérdése. A Mátrixban gépek irányítanak mindent, ők táplálják az adatokat. A 13. emelet című filmben meg az ember hoz létre magának mesterséges valóságot. Biztos sok más film is van, nekem ez a kettő nagyon bejött. Ennek ellenére más oldalról szeretném megközelíteni az élet kérdését.

Évmilliárdok, évmilliók  -íly hatalmas számokban beszélünk mindenről. Fel sem lehet fogni ezeket az számokat. Minden ami a tudomány mai állása szerint bizonyított, csak feltételezés. Szerintem. Amit a saját szememmel nem tapasztaltam vagy legalább egy érzékemmel nem fogadtam be, az csak egy feltételezés számomra. 

Régészek azt mondták hogy.... csillagászok azt tapasztalták hogy.... tudósok arra jöttek rá hogy....
Jó nekik, de miért higgyem el mindezt amit valahol valamikor valakik mondanak. A brit tudósok állításait világszerte nem veszik komolyan, miért bízzak bármilyen vélt magyarázatban.  

Van egy elméletem melyet szeretnék ezen témában megosztani mindenkivel.

Mi saját magunk vagyunk az idegenek. A földön kívülről jöttünk, hogy benépesítsük azt és nem csak mi, hanem minden élőlény ami megtalálható a bolygón. Nincs ősrobbanás, nincs evolúció csak egy üres de életnek lehetőséget adó Föld, melyet őseink arra használtak hogy a már más bolygón létrehozott élő bolygót átültessék mai lakóbolygónkra. Mondhatni Föld-2 melyen élünk, melyen mesterséges úton fejlődünk.  
Sokkal jobban tudok azonosulni ezzel a látásmóddal miszerint betelepítettek ide valamikor régen, ki tudja mikor.
Az első telepest nevezhetjük akár Noénak aki egy űrhajóba terelte az állatokat párjaikkal hogy elhozza őket a már megfelelő körülményekkel rendelkező Földre. Ezután jöhettek az emberek is. Nem pont Ádám és Éva, de biztos volt egy kezdőlétszám letelepítési hely vagy helyek,majd a szaporodás után az eredetiek visszamentek távoli bolygójukra. Elindult a fejlődés, benépesítés a maga ütemében, kontrollált körülmények között. És szépen teltek az évezredek. Az eredetiek pedig ritkábban vagy gyakrabban eljöttek közénk.

Minden ami történelem könyveinkben dokumentálva van, kitalált vagy szép körítéssel előadott mesék, melyek a tényeket hivatják bemutatni a valós események elhomályosításával. Itt elsősorban az élet kialakulása és az ember korai fejlődésére gondolok. A Krisztus utáni korra már nem volt szükség mesékre elég ha színezték a történetet. Merthát maga Krisztus is egy földönkívüli ősi ember volt aki ellátogatott közénk. Nagy hatalmú ember lehetett különleges képességekkel ha mindezt nyíltan megmutathatta Föld2-n élő rokonainak is. Ahogy a későbbiekben is minden történelmi kornak megvoltak a maga elméi, gondolkodói, harcosai. Ők a kiválasztottak akiket azért küldtek néha  a Föld2re hogy tovább vezessék az anno itthagyott embereket megmutassák nekik az utat, merre haladjon a emberiség minden területen. A fejlődés biztosítása. Az idő mérése,(óraszerkezet), a bolygónk fokozatos megismerése, (lapos föld, gömb alakú föld) a gépek tervezése fejlesztése. Ez mind ismert azon a helyen ahonnan származunk, de ide hozzánk csak a nagy elmék hozták el a megfelelő időben. MIndig csak annyit amennyi muszáj. Mint egy csipet bors az ételbe.
Nem véletlen merülnek fel összeesküvés elméletek árnyékkormányokról amik lehet hogy a háttérben tényleg léteznek, ők az igazi vezetőink az ősi emberek akik idehoztak minket a bolygóra és azóta is folyamatosan vagy időnként rész vesznek irányításunkban.
Az elmúlt évteizedek fantasztikus fejlődese a Föld kiszipolyozása és túlterhelése miatt most újra be kellene avatkozniuk mert ha így haladunk mind elpusztulunk.
Feltéve ha meg akarnak menteni. Mint ahogy a mi világunkban, a távoliban is lehetnek ellentétek, viták, harcok. Jelen árnyékkormányaink a Föld2 pusztulását is akarhatják még más csoportok egyre sűrűbben látogatnak el hozzánk hiszen látják hogy valami nincs rendben, helyre kell hozni a bolygót (egyre gyakoribb UFO észlelések). 

Egykori telepítőink egy része vagy lemondott már erről a világról és máshova telepítik utódaikat, vagy még kapunk esélyt a túlélésre, de kérdés milyen módon mert a háború kegyetlen, számomra elfogadhatatlan, de lehet hogy nincs más megoldás a föld lakosságának csökkentésére és a felébredésre egy új életmódhoz.